Diensten

De hoveniers van Bindels Tuinen willen maar één ding. U ontzorgen zodat u kunt genieten van het buitengelukkig leven. Van het ontwerp tot en met de inrichting van uw droomtuin.
Iedere hovenier in ons team heeft zijn specialisme. En wij zetten de hoveniers in op het gebied waar ze het beste in zijn.

Design

Het tuinontwerp dat ontwerper Roy Bindels gaat maken voor jullie zal een tuinontwerp zijn dat jullie samen hebben gemaakt. Hij visualiseer jullie wensen. En geeft vorm en invulling aan de manier waarop jullie voor ogen hebben de tuin te willen gebruiken. Het tuinontwerp dat wordt gemaakt is nooit een eenzijdige invulling. Jullie hebben absoluut inspraak. En dat is heel belangrijk. Want alleen dan zal jullie nieuwe tuin voor de maximale levensduur blijven boeien.

Ik wil meer weten
tuinontwerp Tuinstudio Roy

Wij ontzorgen u al meer dan 50 jaar

Contact opnemen

Tuinaanleg

U wilt heel graag een nieuwe tuin. Maar het lukt u maar niet om tijd vrij te maken voor de tuinaanleg. Of misschien bent u niet zo handig hierin. Ons aanlegteam komt u graag helpen met aanleg van uw droomtuin waar u later heerlijk kunt gaan genieten. Genieten met uw familie en vrienden en bekenden.

De tuinen van Bindels Tuinen onderscheiden zich door het afwerkingsniveau. Oog voor detail is hierbij heel belangrijk. Ja, we kijken op de millimeter nauwkeurig. Vooral de afwerking van hoeken, kanten, en het waterpas stellen van elementen. Allemaal heel belangrijk tijdens de tuinaanleg. En dat draagt uiteindelijk bij aan die droomtuin die u voor ogen heeft. Onze aanlegprofessionals gaan voor een tien. En we hopen dat u dat ook doet.

Ik wil meer weten
tuinaanleg

Tuinonderhoud

Het realiseren van een droomtuin is stap 1 in het proces. Daarna is het belangrijk dat de tuin mooi blijft. En daar is goed onderhoud voor nodig. Op de juiste tijden snoeien en bemesten. Onkruidvrij houden van de tuin, schoonmaken van bestrating, allemaal werkzaamheden die de hoveniers van Bindels Tuinen tot in de puntjes beheersen.

Wij begrijpen dat u niet alle kennis in huis heeft of dat het u aan de tijd ontbreekt om dit zelf uit te voeren. En daar helpen we u graag mee. Ook kunnen ziektes en plagen (ongedierte) een bedreiging vormen voor uw mooie tuin. Als u dan op tijd kunt ingrijpen door een juiste diagnose te laten stellen, dan kan uw tuin snel herstellen.

Ik wil meer weten

Tuinstyling

In een mooi aangelegde tuin horen ook mooie spullen. Denk aan bijzondere buitenpotten of tuinmeubilair van ongekende klasse. En vergeet zo’n fijne parasol niet waar u heerlijk onder kunt gaan zitten als de zon dan toch een keer fel schijnt.

En in de avonden kan het soms wat frisser zijn en dan is een buitenhaard of vuurschaal wel heel gezellig. En het geeft ook nog eens warmte af.

Ik wil meer weten
tuindecoratie

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel ons dan gerust. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met uw specifieke tuinwens

Contact opnemen
medewerker Bindels Tuinen