Brochure

Onze brochures geven u een goede indruk van de diverse mogelijkheden. Download ze hieronder en lees alles eens op uw gemak door. Een zwemvijver of zwembad kiezen vergt tijd. En deze kunt u ook het beste nemen. U heeft daar later alleen maar plezier van. Want het is erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt, er zijn vele mogelijkheden mogelijk.

Brochure "Natuurlijke zwemvijver"

De brochure natuurlijke zwemvijver geeft u een goed beeld wat de natuurlijke zwemvijver inhoud. De natuurlijke zwemvijver kenmerkt zich door de waterplanten die verwerkt zijn in de zwemvijver.

Download brochure

Brochure "natuurlijk zwembad"

De brochure “natuurlijk zwembad” de Living Pool geeft u een goede indruk wat een Living Pool inhoud. De Living Pool heeft geen plantenfilter maar een externe filterbox. Deze filterbox kan in de tuin verwerkt worden. Hierdoor is een strakke vormgeving mogelijk en past dit heel goed in een moderne tuin.

Download brochure

Brochure "kant en klaar natuurlijk zwembad"

De brochure kant en klaar natuurlijk zwembad, de Pure Pool, geeft een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Dit zwembad wordt kant en klaar aangeleverd. De plaatsingstijd van dit type zwembad is significant lager dan bij de andere type zwembaden waardoor u eerder kunt genieten van uw zwembad.

Download brochure

Bindelswater in Luxury Garden

Download brochure