Kant en klaar natuurlijk zwembad

Een oase van rust en natuur in uw eigen woonomgeving. De kant en klaar natuurlijke zwembaden, de zogenaamde PurePools hebben de mooie strakke vormen van een zwembad maar zijn gevuld met natuurlijk gefilterd water
Een droom? Niet met deze kant en klaar oplossing.

Hoe werkt het?

Als eerste gaan we samen met u kijken naar uw wensen en de plek van het zwembad. Daarna starten we met het maken van een ontwerp. En indien gewenst maken we een compleet ontwerp voor uw gehele tuin inclusief het zwembad.  Als u het eens bent met het ontwerp zal er een offerte gemaakt worden.

Bij akkoord zullen we starten met de realisatie. Dat betekent dat het kant en klaar bad zal worden geproduceerd. En in uw tuin wordt gestart met het grondwerk en het storten van een betonplaat. Deze betonplaat zorgt voor een optimale stabiliteit van het kant en klare zwembad.

Zodra het zwembad klaar is wordt deze afgeleverd en met een kraan op zijn plek gehesen en gemanouvreerd. Daarna wordt het bad gestabiliseerd en zal het leidingwerk worden aangesloten. En dan kan het afwerken rondom het zwembad beginnen. Het moment dat u het zwembad kunt gaan gebruiken komt steeds dichterbij.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren

De PurePool is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en diversen  kleuren. Het is ook mogelijk uw PurePool Custom op maat te laten maken naar gewenste afmeting.

Afmetingen (l x b x h)

  • 6 m x 3 m x 1,5 m
  • 8 m x 3,9 m x 1,5 m
  • 10 m x 3,9 m x 1,5 m
  • 12 m x 3,9 m x 1,5 m

 

Om een indruk te krijgen van de kleuren, download dan onze brochure of vraag de brochure aan in papieren vorm.

brochure downloaden

Andere Opties

Het PurePool systeem kan met diverse opties worden uitgevoerd. Denk aan de soort trap, verlichting, afdekking of jetstream voor een sportieve beleving. Allemaal opties waar u over na kunt denken om uw ideale en perfecte natuurlijke zwembad te creëren.