Ga naar Bindels Tuinen
Ga naar Bindels Water

NATUURlijk zwemmen

Zwemmen in een natuurlijke zwemvijver met zuiver water.
Bindels Water is uw partner in de regio Nijmegen Uden Boxmeer en Venray.

BELEEF het natuurlijke zwemwater zelf.

Een bezoek aan een natuurlijk zwemwater zal u overtuigen van de voordelen. Wij geven u de gelegenheid 100% natuurlijk zwemwater te ervaren op een van onze locaties.

Contact opnemen
BELEEF het natuurlijke zwemwater zelf.

Welk natuurlijk zwemwater past bij U?

zwemmen in natuurlijk zwemwater kan in diverse stijlen. Uw smaak bepaalt uiteindelijk de stijl van het zwemwater. Een natuurlijk zwemvijver past bijvoorbeeld heel goed in een landelijke omgeving. Een kant-en-klaar natuurzwembad, de Pure Pool, past weer heel goed, maar niet uitsluitend in een moderne omgeving.
Welke stijl past er bij u? Bindels Water helpt u graag in de zoektocht naar Uw ideale zwemwater.

Ik wil meer weten
Portfolio

Een hondenzwemvijver

Misschien wilt u wel een zwemvijver voor uw hond. Of heeft u een hondenopvang en wilt u graag een verkoelende zwemvijver voor de gasthonden. Met een hondenzwemvijver steelt u de show en is succes gegarandeerd.

Bekijk hondenzwemvijver

Uw Biotop dealer in de regio

Biotop is een concept voor natuurlijk en helder zwemwater. Dit concept is afkomstig uit Oostenrijk en heeft zich inmiddels al meer dan 30 jaar bewezen. Inmiddels zijn er meer dan 5.000 projecten gerealiseerd op basis van dit principe. En Bindels Water is de exclusieve partner van Biotop in deze regio.

Bindels ontwerpt uw complete tuin

Een ontwerp voor een zwembad is meestal een onderdeel van een compleet nieuwe tuin. Bindels Water is in staat om alles van ontwerp tot en met realisatie van uw complete tuin uit te voeren. De ontwerper van Bindels Tuinen gaat graag aan de slag met uw wensen.

Lees meer

Realisatie van uw natuurlijk zwemwater

De medewerkers van Bindels Water gaan graag aan de slag met de realisatie van uw ideale zwemwater. Iedere stijl is mogelijk en afhankelijk van de omgeving passen we een bepaalde techniek toe waarmee het zwemwater op kwaliteit wordt gehouden.

Bindels Water realiseert uw zwemdroom

Samen maken we uw dromen voor natuurlijk zwemwater waar

Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak

Bellen mag uiteraard ook T 0485 – 36 15 23

Contact opnemen