Locatie

Bindels Water is gevestigd in het buitengebied van Oeffelt en zitten op hetzelfde terrein als Bindels Tuinen. We zijn goed bereikbaar en zijn gevestigd binnen 500m na afslag Oeffelt van de A73.

Inspiratie tuin

Op ons terrein zijn diverse voorbeeldtuinen aangelegd. Ook rondom de woning waar u gerust doorheen kunt lopen tijdens openingstijden. We noemen dit de inspiratie tuin. Het doel is om u zoveel mogelijk ideeën te geven tijdens uw reis naar uw droomtuin met natuurlijk zwemwater. Ideeën die nodig zijn om uw gedachte te vormen en te bekijken wat u wel en niet mooi vindt.

inspiratietuin voorbeeldtuin

Park vol kleurige bloemen

Op het terrein is pal naast de provinciale weg een park aangelegd. Het park bevat maar liefst meer dan 15.000 vaste planten die in het seizoen zorgen voor veel kleur. Ook komen er vele dieren op af zoals bijen en vlinders. We genieten er zelf ook enorm van als we zien hoeveel reacties er komen op dit park. Onze eigen etalage van het bedrijf.

inspiratietuin voorbeeldtuin

Ontvangst in onze tuinstudio

Graag ontvangen we u in onze tuinstudio. Een duurzaam houten gebouw waarin we u een complete uitleg kunnen geven over onze werkwijze. Ook hebben we diverse stalen die we aan u kunnen laten zien om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van uw zwemwater en/of tuin.

Inspiratie tuin
tuinvoorbeelden groendak