Portfolio

Zwemmen in helder water zonder chemicaliën. Het principe dat wij hanteren is afkomstig van een Oostenrijkse firma met meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen van natuurlijke zwemvijvers en zwembaden. Inmiddels zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om natuurlijk zwemmen.

Zwemmen in natuurlijk zwemwater zonder chemicaliën

Met het systeem van Biotop is dit mogelijk. Laat u inspireren door deze video en kijk daarna vooral verder op de website. Bent u geïnteresseerd, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

Natuurlijke zwemijver

Een natuurlijke zwemvijver is een zwemvijver met zuiver water waarin een plantenfilter is verwerkt Hierdoor ontstaat een natuurlijke uitstraling die opgaat in zijn omgeving. Zo’n zwemvijver kan in diverse vormgevingen worden opgenomen in de tuin.

Bekijk natuurlijke zwemvijvers
natuurlijke zwemvijver

Natuurlijk zwembad

Een natuurlijk zwembad is een zwembad met zuiver water en waarin geen plantenfilter is verwerkt. Het water wordt in het systeem gefilterd op natuurlijke wijze zonder de toevoeging van chemicalien. Een natuurlijk zwembad past uitstekend en niet uitsluitend in een moderne en strakke omgeving.

Bekijk natuurlijke zwembaden

Kant en klaar natuurlijk zwembad

Wilt u het gemak van een kant en klaar zwembad maar dan mét natuurlijk zwemwater? Dan is dit systeem iets voor u. Het bouwproces in uw tuin is met het kant en klaar systeem tot een minimum beperkt.

Bekijk kant en klaar natuurzwembaden
kant en klaar natuurlijk zwembad