Ontwerpen

Iedere natuurlijke zwemvijver of zwembad begint met een ontwerp. Een ontwerp dat volledig op uw wensen is afgestemd. En waarbij ook rekening is gehouden met uw complete tuin en woning.

Een ontwerp voor uw compléte tuin

Een goed ontwerp is een ontwerp waar alle elementen in zijn meegenomen. Dus een ontwerp waarbij ook de tuin wordt vormgegeven. En een ontwerp waarbij het geheel naadloos wordt aangesloten op uw woning. En dat is nu precies waar onze kracht ligt. Door onze jarenlange ervaring als hovenier en het ontwerpen van vele diverse tuinen weten wij als geen ander waar we op moeten letten.
We hebben kennis van zwemvijvers en van tuinen en planten. Hoe compleet wilt u het hebben? En we starten altijd met een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek bij u op locatie.

Afspraak maken

Sfeervolle 3D ontwerpen

Indien gewenst werken wij het ontwerp uit in een 3D ontwerp. Dit helpt vaak om een beter beeld te krijgen van nieuwe situatie. Een situatie met zwemvijver of zwembad en nieuwe beplanting.

Nadat onze tuinontwerper een ontwerp in 2D heeft gemaakt zal dit met u worden doorgenomen. Hierna komt de fase dat het ontwerp in 3D uitgewerkt kan worden. Dit is overigens een extra optie en niet standaard. Tijdens het eerste inventariserende gesprek zal hier nog expliciet op worden ingegaan.

Alleen een ontwerp voor een zwemvijver of zwembad?

Uiteraard is dat mogelijk. En dat verzorgen we graag voor u. Maak gerust een afspraak met ons voor een eerste geheel vrijblijvend gesprek over uw wensen.

Afspraak maken

Droomt u ook van zo'n mooie tuin mét zwemvijver?

Bij ons worden dromen werkelijkheid

Afspraak maken